Rasina Impermax Hidroizolatii exterioare fundatie Strapungeri Impermeabilizarea betoanelor Contact/Oferte

Aditivare cu Radmyx pentru beton hidroizolat definitiv

hidroizolatia rezultata va fi activa pe toata durata de viata a betonului


 
Beton hidroizolat definitiv prin tratare cu aditiv Radmyx
 

Impermeabilizarea fundatiilor in toata masa prin aditivare cu Radmyx este posibila datorita cristalizarii aditivului la contactul cu apa din betonului in timpul turnarii.

Cristalele vor obtura porii din fundatie in urmatoarele zile (aproximativ o saptamana) dupa turnare. Betonul rezultat va fi hidroizolat definitiv (pentru toata durata sa de viata).

In cazul fundatiilor din beton hidroizolat cu Radmyx este foarte importanta etansarea rosturilor dintre turnarile succesive de beton, etansarea eventualelor perforatii pentru treceri de tevi sau cabluri, perforatii strapungeri datorate cupoanelor sau a sarmelor folosite la consolidarea cofrajelor. Hidroizolarea acestora se poate face cu pasta sau pulbere de Radmyx si cordoane bentonitice (Masterstop). Dupa uscarea betonului este posibila si coractarea ulterioara a fiecarei strapungeri accidentale.

Tratarea betonului cu Radmyx este recomandata in cazul elementelor de constructie care nu sunt supuse amplitudinilor termice ridicate (fundatii, puturi de lift, radiere cu miez plin, canale, tunele, baraje, tancuri de apa, fose).

Pentru hidroizolarea betonului utilizat in constructii speciale (drumuri si autostrazi, parcari, fatade, tigle, olane, etc) se recomanda Radcon formula 7 (Radcon #7)