Portofoliu de produse pentru hidroizolare: Radcon formula 7 | Radmyx | Radguard | Impermax (Rayston) | Colodur (Rayston) | Masterstop | Geomax

Hidrizolatia unei terase de bloc sau cladire cu acoperis din beton

hidroizolarea terasei cu membrana lichida Impermax

Solutiile de hidroizolare pentru terasa finala a unei cladiri (bloc sau casa cu acoperis orizontal din placa de beton) difera in functie de costuri si de durata de viata.

In cazul cladirilor noi, recomandam aplicarea unui strat pensulabil de rasina poliuretanica. Muchiile, strapungerile si discontinuitatile substratului rigid vor fi armate suplimentar cu Geomax.
 
Hidroizolatie terasa de bloc sau casa  cu acoperis cu placa din beton
 

Se aplica doua straturi succesive de Impermax (cu trafaletul). Terasa poate ramane cu aceasta membrana finala din Impermax, fiind circulabila si hodroizolata. Suplimentar, puteti opta pentru un acoperis-terasa cu strat de gresie sau doar material mai rezistent la trafic intens.

Ca alternativa pensulabila, puteti acoperi terasa cu rasina Colodur (impermeabila si cu rezistenta marita la uzura mecanica).
Acoperis tip terasa hidroizolat cu rasina Impermax

Recomandare importanta

Utilizarea unor produse profesionala ofera o hidroizolare completa cu conditia unei aplicari corecte. Pentru a fi siguri de calitatea lucrarilor, va recomandam sa apelati la specialisti in solutii de hidroizolare bazate pe produse profesionale >>
 
Puteti sa ne contactati prin intermediul formularului rapid:

Nume persoana de contact
telefon de contact
Localitate / judet
e-mail
Descrierea solicitarii