Aquastop - hidroizolatii perfecte
Hidroizolatii subsol Hidroizolatii pardoseli bai, balcoane Hidroizolatii terase VOGT: decopertari pneumatice
Rasina Impermax Hidroizolatii exterioare fundatie Strapungeri Impermeabilizarea betoanelor Contact/Oferte

IMPERMAX

rasina poliuretanica cu aplicare lichida

Prezentarea produsului

Domenii de utilizare

Instructiuni si documentatie

Rosturile si imbinarile sunt armate cu Geomax + Impermax

hidroizolarea cu Impermax (rasina lichida) si GeomaxRosturile de constructie (imbinarile dintre perete si pardoseala, turnari successive de beton, imbinarile dintre 2 sau mai multe materiale de constructie diferite (ex: beton cu metal, sapa cu PVC, sapa cu lemn,etc.) trebuiesc armate cu membrana geotextila Geomax si cu Impermax. Deasemenea fisurile existente in suport trebuiesc armate pentru a opri propagarea acestora.

In urma acestui "sandwich" format din rasina flexibila, folie geotextila flexibila si al doilea strat de rasina poliuretanica, rezulta o membrana hidroizolatoare excelenta, cu aderenta perfecta si flexibilitate ridicata, echivalentul unui cauciuc de inalta calitate extrem de rezistent in timp, peste care pot fi aplicate alte materiale de constructie.

Recomandare importanta

Simpla utilizare a unor produse profesionale nu garanteaza o lucrare finala corecta. Pentru a fi siguri de calitatea lucrarilor, va recomandam sa apelati la specialisti in solutii de hidroizolare bazate pe produse profesionale >>
Download fisiere documentatie

Hidroizolatii lichide

Sistemul Radcrete

Masterstop (cordon bentonitic)

Feb.2024 Aquastop - Hidroizolatii Perfecte | Cautare |

materiale pentru hidroizolatii