Aquastop - hidroizolatii perfecte
Hidroizolatii subsol Hidroizolatii pardoseli bai, balcoane Hidroizolatii terase VOGT: decopertari pneumatice
Rasina Impermax Hidroizolatii exterioare fundatie Strapungeri Impermeabilizarea betoanelor Contact/Oferte

RADMYX

hidroizolarea betonului prin cristalizare

Prezentarea produsului

Domenii de utilizare

Instructiuni si documentatie

Hidroizolarea subsolului pe exterior cu Radmyx Slurry

peretii exteriori ai unui subsol pot fi hidroizolati si dupa turnare


Aplicare Radmyx Slurry [ click pentru imaginea de rezolutie mare >> ]

Subsolul din imagine a fost hiroizolat in masa betonului prin aditivare cu Radmyx. Ca masura suplimentara la solicitarea beneficiarului, subsolul a fost hidroizolat si pe suprafata exterioara cu pasta de Radmyx. In imaginea de mai sus, se poate vedea procedura de aplicare a pastei Radmyx peste betonul intarit si decofrat.

In urma acestei proceduri, dupa uscare, pasta Radmyx va forma o membrana de cristalizare impermeabila. Aplicarea acestei paste se poate face cu succes si pe interiorul unor peretilor care nu au fost impermeabilizati in prealabil, caz in care solutia va patrunde in porii acestora si va continua sa cristalizeze in interior. Se va obtine astfel un strat impermeabil in vechiul perete (membrana de cristalizare). Pentru completarea sistemului de hidroizolatie, trebuie acordata o atentie speciala rosturilor si eventualelor fisuri, strapungeti sau perforatii partiale. Acestea vor fi etansate tot cu pasta Radmix sau Marterstop.

Aplicarea hidroizolatiei pe interior face fata in cele mai multe cazuri presiunii hidrostatice negative in care apa are tendinta de a impinge membrana dinspre perete spre interior. In cazul in care este posibil, membrana poate fi aplicata pe exteriorul casei (cazul din imagine) pentru a se confrunta cu presiune hidrostatica pozitiva.

Pentru a se putea aplica pasta de radmyx, se lasa un sant in jurul fundatiei pentru accesul aplicatorilor de Radmyx Slurry.

Peste stratul exterior, se aplica sistemul de termoizolare obisnuit (ex: polistiren extrudat).

Download fisiere documentatie

Hidroizolatii lichide

Sistemul Radcrete

Masterstop (cordon bentonitic)

May.2024 Aquastop - Hidroizolatii Perfecte | Cautare |

materiale pentru hidroizolatii