Aquastop - hidroizolatii perfecte
Hidroizolatii subsol Pardoseala baie si balcon. Hidroizolatii terase Unelte pentru decopertari
Rasina Impermax Hidroizolatii exterioare fundatie Strapungeri Impermeabilizarea betoanelor Contact/Oferte

IMPERMAX

rasina poliuretanica cu aplicare lichida

Prezentarea produsului

Domenii de utilizare

Instructiuni si documentatie

Klenztone

Klenztone este gama de produse folosita cu succes in intreaga lume de peste 50 de ani pentru curatarea materialelor de constructii expuse actiunilor factorilor de mediu. Klenztone a fost produs urmare a obtinerii unui brevet de inventie in SUA. Acesti agenti de curatare refac rapid si cu usurinta lustrul si frumusetea pentru toate tipurile de piatra afectate de trecerea timpului si/sau de factorii de mediu. Si toate acestea fara sa corodeze suprafata tratata, spre deosebire de folosirea acizilor si a sablarii in urma carora ar fi afectata negativ, fiind expusa si deteriorata.

Klenztone functioneaza prin patrunderea prin pori si eliberarea murdariei ce se depune in timp. In acest fel, dupa clatirea cu apa, reziduurile se spala, lasand suprafata zidariei originale curata, tare si intacta, indiferent de cat timp piatra a acumulat murdarie.

Functie de suprafata pe care se aplica, Klenztone se utilizeaza astfel:

 • pentru piatra, calcare, betoane si agregate expuse - Klenztone nr. 1;
 • pentru granit nepolisat, marmura, stucaturi, beton colorat in masa, caramida refractara, teracota portelanata (glazurata) - Klenztone nr. 2;
 • pentru pardoseli de terazzo, marmura si travertin - Klenztone nr. 3;
 • pentru caramida, piatra polisata, pardoseli din granit, teracota, placi ceramice neglazurate (neportelanate), email, gresie - Klenztone nr. 4;
 • pentru uz gospodaresc (aplicarea fiind facuta de proprietar) - Klenztone nr. 5 si anume pentru betoane, pietre, marmura (polisata sau nepolisata), granit (polisat sau nepolisat), agregate expuse, calcare, stucaturi, teracota, terrazzo, caramida, mozaic, placi ceramice, gresie.
 • Download fisiere documentatie

  Hidroizolatii lichide

  Sistemul Radcrete

  Masterstop (cordon bentonitic)

  Jul.2021 Aquastop - Hidroizolatii Perfecte | Cautare |

  template-text-only.php