Aquastop - hidroizolatii perfecte
Hidroizolatii subsol Hidroizolatii pardoseli bai, balcoane Hidroizolatii terase VOGT: decopertari pneumatice
Rasina Impermax Hidroizolatii exterioare fundatie Strapungeri Impermeabilizarea betoanelor Contact/Oferte

Solutie completa de hidroizolare (Radmyx + Impermax + Geomax)

Hidroizolatii subsoluri cladiri - hidroizolarea rosturilor de turnare

Fundatii din beton impermeabil aditivat cu Radmyx. Etansarea rosturilor dintre turnarile succesive se face cu Radmyx concentrat (publere) si cu cordon bentonitic


[ click pentru imaginea de rezolutie mare >> ]

Imbinarea dintre cele doua placi de beton impermeabil (aditivat cu Radmyx) este tratata la randul ei cu Radmyx concentrat publere, care va face legatura intre cristalele de Radmyx deja existente in pardoseala si cristalele de Radmyx care se vor forma in zidul fundatiei.

Tot pe rostul dintre zidul fundatiei si pardoseala subsolului fundatiei (sau radier) se va monta un cordon bentonitic hidroexpandabil. La contactul cu apa, acesta se va dilata in microgolurile dintre peretii verticali ai fundatiei subsolului si placa de beton orizontala (pardoseala beciului, subsolului sau garajului subteran).

Etansarea speciala a rosturilor de turnare este necesara pentru ca apa sa nu poata trece printre cele doua blocuri impermeabile de beton aditivat. Pulberea Radmyx va cristaliza si va face ca hidroizolatia subsolului sa fie continua. Orice eventuala microfisurare ulterioara turnarii va fi obturata chiar si dupa turnare, prin cristalizarea pulberii de Radmyx la contactul cu eventuala apa care ar putea avea tendinta de infiltrare.

Conditia unei bune hidroizolatii de subsol este, evident asigurarea unui strat continuu de beton, fara perforatii sau discontinuitati. Eventualele perforatii accidentale din betonul impermeabilizat si intarit, pot fi ulterior corectate cu dopuri bentonitice securizate impotriva presiunii negative de apei cu ciment hidroizolant cu intarire rapida.

Pentru a intelege mai usor de ce trebuie hidroizolate rosturile de turnare dintre placile de beton impermeabil, va puteti imagina un acvariu care desi are peretii din sticla (evident, impermeabila), la imbinarea dintre peretii acvariului va fi nevoie de etansarea cu silicon. In cazul unei case sau a unei cladiri cu mai multe etaje, intre placile de beton va fi folosit cordon bentinitic + Radmyx concentrat.

Download fisiere documentatie

Hidroizolatii lichide

Sistemul Radcrete

Masterstop (cordon bentonitic)

Jul.2021 Aquastop - Hidroizolatii Perfecte | Cautare |

materiale pentru hidroizolatii