Hidroizolarea constructiilor noi

Sisteme complete pentru hidroizolarea cladirilor


Sisteme complete pentru hidroizolarea cladirilor

Un produs de hidroizolare bine ales si corect aplicat va fi in primul rand eficient si va presupune un cost redus pentru manopera (ca exemplu aditivarea betonului cu Radmyx) Hidroizolatia rezultata va avea o perioada de viata egala cu cea a betonului impermeabilizat. Consultarea unei firme de hidroizolatii, cu experienta in utilizarea produselor profesionale prezentate, va ajuta sa evitati probleme inutile si fiti eficient.

Contacteaza-ne pentru a afla solutia de hidroizolare de care ai nevoie
 

Sistemul Radcrete Pacific

waterproofing concrete for life

Producatorul australian Radcrete Pacific ofera solutii de inalta tehnologie pentru hidroizolarea constructiilor pentru toata durata vietii acestora.

Sistemul de hidroizolatii Radcrete Pacific

Established in Sydney in 1987, it was Radcrete Pacific's mission to provide the constuction industry with a simplier and more effective way to waterproof concrete. Since then Radcon Formula #7 has successfully waterproofed and protected tens of millions of square meters of concrete worldwide.


 

Masterstop (cordon bentonitic)

pentru etansarea rosturilor dintre turnarile succesive


Etansarea rosturilor cu cordon bentonitic Masterstop

Pentru etansarea suprafetei de contact dintre doua turnari succesive se aplica cordonul bentonitic expandabil Master Stop.

Reteta de impermeabilizare a betonului cu Radmyx

procedura de aditivare in statia de betoane pentru turnarea fundatiei din beton impermeabil


aditivarea cu Radmyx in statia de betoane

Hidroizolatia cea mai eficienta se face prin aditivarea betonului cu Radmyx. Se realizeaza astfel o hidroizolare perfecta in toata masa planseelor si a zidurilor. In plus, proprietatile mecanice ale betonului rezultat sunt superioare.

Cristalele de Radmyx vor ocupa porii din beton in urmatoarele 6 - 7 zile ulterioare turnarii. Betonul rezultat va fi impermeabil pentru toata durata sa de viata. In cazul betoanelor impermeabilizate cu Radmyx sunt importante si etansarile rosturilor dintre turnarile succesive de beton, etansarea eventualelor perforatii pentru treceri de tevi sau cabluri, perforatii strapungeri datorate cupoanelor, etc. Hidroizolarea acestora se poate face cu pasta sau pulbere de Radmyx si cordoane bentonitice (Masterstop).
imagine din santier: hidroizolatie subsol - fundatie beton impermeabil >>

Aplicarea pastei Radmyx pe exteriorul fundatiei

Hidroizolatie cu aplicare ulterioara turnarii betonului

aditivarea cu Radmyx in statia de betoane In cazul unei fundatii care nu a folosit beton aditivat, se poate opta pentru aplicarea pastei Radmyx pe exteriorul zidurilor fundatiei.

Dupa uscare, pasta Radmyx va forma o membrana de cristalizare impermeabila. Aplicarea acestei paste se poate face cu succes si pe interiorul unor peretilor care nu au fost impermeabilizati in prealabil, caz in care solutia va patrunde in porii acestora si va continua sa cristalizeze in interior. Se va obtine astfel un strat impermeabil in vechiul perete (membrana de cristalizare). Pentru completarea sistemului de hidroizolatie, trebuie acordata o atentie speciala rosturilor si eventualelor fisuri, strapungeti sau perforatii partiale. Acestea vor fi etansate tot cu pasta Radmix sau Marterstop.
hidroizolatie subsol aplicata pe exterior ul casei>>
 

Preturi pentru hidroizolatii rigide sau flexibile (cere o oferta) >>

Constructia si hidroizolarea unei piscine

Pentru hidroizolarea unei piscine din beton, prima optiune de este aditivarea betonului si impermeabilizarea acestuia. Constructia si impermeabilizarea unei piscine din beton
 

Terenuri de sport sau pardoseli hidroizolate rezistente la uzura

Colodur - rasina poliuretanica cu nivel ridicat de rezistenta la uzura

Spre deosebire de o terasa necirculabila, suprafata unui teren de sport va avea nevoie de un strat de hidroizolati speciala, rezistenta la uzura.

Produsul recomandat este Colodur Rayston. Colodur este o rasina poliuretanica monocomponenta alifatica de īnalta performanta, care se īntareste, dupa reactie cu umiditatea din atmosfera, producānd īnvelisuri dure si flexibile, cu o īnalta rezistenta la abraziune si la agenti chimici

Aplicatii: Garaje si parcari supuse traficului intens. Hale si depozite. Terenuri de tenis si zone de recreere. Pardoseli de beton īn general. Etansarea si protectia pardoselilor realizate din rasini epoxidice, poliuretanice sau alte tipuri de mortare auto-nivelante.

[ citeste mai mult despre rasina Colodur >> ]

Reparatia unei perforatii din subsol

Filmarea reparatiei unei perforatii din fundatia unui subsol cu nivel freatic ridicat

Impermeabilizarea betonului poate fi cea mai eficienta solutie de hidroizolare a unui subsol cu o conditie esentiala: sa nu existe discontinuitati in masa betonului (sarme de cofrare, cupoane, segregari rezultate din turnare gresita. Hidroizolatia are aceeasi durata de viata cu cea a betonului folosit. Din acest motiv se va acorda o atentie sporita turnarii. O fisura la nivelul placii de beton a subsolului poate deveni un defect major in hidroizolatia fundatiei. Din fericire, in cazul unor defectiuni punctuale depistate la timp, corectarea se poate relativ usor, face din interiorul beciului. Solutia presupune aplicarea unui dop bentonitic + ciment hidroizolant pe baza de Radmyx (Radmyx slurry). Hidroizolarea unei perforatii in placa de beton

Urmareste filmul aplicarii unui dop bentonitic >>

Radcon Formula #7

pentru tratarea suprafetelor din beton expus la intemperii


Radcon formula 7

Suprafetele de beton tratate cu Radcon devin impermeabile si rezistente la exfoliere. Produsul patrunde in beton si reactioneaza cu calciul liber si apa, formand un gel de silicat de calciu in interiorul crapaturilor, porilor si canalelor capilare. Se formeaza astfel in masa betonului o bariera cu o profunzime care depinde de porozitatea betonului (minim de 2 cm). Este oprita astfel infiltrarea apei si a altor substante chimice cum ar fi ionii de clor. Radcon ramane reactiv in beton pe toata durata de viata mecanica a acestuia.
 
Radcon Formula #7 - prezentarea produsului >>

Impermax - rasina poliuretanica

produs profesional cu aplicare lichida


Impermax - rasina poliuretanica pentru hidroizolatii

Dupa aplicare, Impermax formeaza o membrana flexibila, elastomerica si aderenta la suport, ce rezista la radiatii UV si este capabila sa faca fata la miscari si deformari severe ale substratului. Aplicat foarte usor pe suprafete diferite, Impermax asigura o membrana continua ce rezista expunerii exterioare. Peste cele doua straturi de rasina poliuretanica aplicata se poate monta un strat suplimentar de uzura (gresie, granit, etc)
Prezentarea produsului >>

Instructiuni de aplicare a rasinii Impermax

Aplicare Impermax (rasina poliuretanica lichida) Pregatire material: Se desface bidonul dupa care se amesteca foarte bine (circa 15 - 20 minute) cu un mixer mecanic de turatie joasa, pana in 600 rot/min, pana cand rasina este perfect omogena.Este preferabil ca amestecarea sa se faca de jos in sus astfel incat sa nu se antreneze foarte mult aer in interiorul rasinii in momentul amestecarii mecanice. Dupa amestecare se lasa putin (circa 5-10 minute) pana ce bulele de aer formate de mixer se ridica la suprafata si vor fi sparte cu mixerul folosind o turatie foarte redusa.
Aplicarea rasinii cu trafaletul >>

Documentatie rasini poliuretanice